Draag bij aan cultureel Amsterdam Nieuw-West; sluit je aan bij het West Beach Lab

Het West Beach Lab is een gepassioneerde buurtraad bestaande uit betrokken buurtbewoners in Amsterdam Nieuw-West. Ons doel is om bij te dragen aan de culturele en sociale groei van onze prachtige wijk. Als een toegankelijke organisatie verwelkomen we alle buurtbewoners met inspirerende sociaal-culturele ideeën.

Wat doet het West Beach Lab?
Onze buurtraad komt maandelijks samen om te brainstormen over actuele thema's die spelen in onze buurt. We plannen evenementen en activiteiten die hierop aansluiten. In tegenstelling tot het jaarlijkse West Beach (Film) Festival, dat plaatsvindt in september op een vaste locatie, kunnen deze activiteiten het hele jaar door plaatsvinden op verschillende plekken in Amsterdam Nieuw-West, waaronder tijdelijke pop-uplocaties. Bovendien neemt het West Beach Lab een belangrijk deel van de organisatie en programmering van het festival op ons.

Vier goede redenen om je aan te sluiten:

  1. Draag bij aan een cultureel Amsterdam Nieuw-West
  2. Ontmoet medebuurtbewoners met een cultureel hart voor Amsterdam Nieuw-West
  3. Word geïntroduceerd in het uitgebreide netwerk van het West Beach (Film) Festival
  4. Professionele begeleiding en financiële ondersteuning voor jouw ideeën en initiatieven

Deelnemen aan het West Beach Lab

Onze leden dragen bij vanuit hun eigen expertise en interesses. We staan altijd open voor nieuwe expertise die goed bij ons lab past. Om deel te nemen aan het lab hoef je niet te solliciteren voor een specifieke functie. Samen met je buren bekijk je tijdens het traject hoe je kunt bijdragen. Als je echter een structurele rol wilt vervullen binnen het lab op een specifiek gebied, bekijk dan de onderstaande vacatures en neem contact met ons op als je enthousiast wordt van een bepaalde functie.

Ontdek de mogelijkheden om samen met ons Amsterdam Nieuw-West nog mooier te maken. Word lid van het West Beach Lab en laat je inspireren door de kracht van onze buurt!

Vacature Community >
Vacature Marketing >
Vacature Horeca >
Vacature Viering >
Vacature Film >
Vacature Educatie >
Vacature Kids >
Vacature Workshops >
Vacature Deco >
Vacature Muziek >
Vacature Specials >